fbpx

Om os

Vores historie

Fru Lund Bageri er en familie-virksomhed, der bygger på stolt håndværk. I mere end 50 år har vi leveret godt brød og smukke konditorkager til hele Odense. Det er en tradition, vi værner om og er stolte af at videreføre.

Fru Lund Bageri startede under navnet Lunds Bageri i 1968. Bageriet i Bellinge var det første, der åbnede dørene, og efter Claus Lund overtog forretningen fra sine forældre i 1995, blev

forretningen udvidet med bagerier i Odense C, Seden, Dalum og senest et bageri i MENY i Korup.

Forvandlingen fra en lille virksomhed til en veletableret kæde, har ikke ændret på Fru Lunds kerneværdier. Det er stadig det gode håndværk, der er i højsædet, og brødet bages fra bunden med gode råvarer – og på de opskrifter, der blev udviklet af Lund-familien i 1968.

Vores håndværk

Godt brød er resultatet af godt håndværk. Det ved vi, og derfor værner vi om hver eneste del af bage-processen. Fra vores egenudviklede surdej til de håndplukkede råvarer, den lange hævetid og den perfekte afbagning i stenovne.

Alt vores brød er bagt fra bunden og formet af rigtige menneskehænder. Her er ingen nemme løsninger eller fabriks-købte genveje. Tværtimod er alt bagt af vores dygtige bagere og konditorer, som sikrer den høje kvalitet. Og det kan smages.

Personalet

Caroline - Fru Lund

Caroline

Carsten - Fru Lund

Carsten

Christina - Fru Lund

Christina

Claus - Fru Lund

Claus

Frank - Fru Lund

Frank

Gitte - Fru Lund

Gitte

Jette - Fru Lund

Jette

Lars - Fru Lund

Lars

Line - Fru Lund

Line

Maria K - Fru Lund

Maria K

Maria R - Fru Lund

Maria R

Nicolas - Fru Lund

Nicolas

Nicoline - Fru Lund

Nicoline

billde kommer snart

Kenn